Tryck egna flygblad

Att använda tryckta flygblad i sin marknadsföring är mycket mer effektivt än man kan tro. Att få ett budskap förmedlat – hand till hand – ignoreras inte lika lätt som en banner eller ett elektroniskt meddelande. Tricket är just den personliga kontakten som når igenom mediebruset. Denna kontrast uppskattar många människor idag. Tänk dig en fint utformad tryckt flyer med ett tydligt budskap som delas ut med ett leende av en trevlig människa på stan – nog känns det lite som en present.
Tryckta flyers och affischer kompletterar varandra utmärkt. Samma personer som delar ut dina flyers sätter upp dina affischer. För konsumenten, som fått en flyer i sin hand, blir affischen på stan en påminnelse: ”Just det, det var det där jag fick en flyer om.” Om du behöver affischer i större format kan du läsa mer om det under fliken affischer & exponering.
Vi kan hjälpa dig att utforma och trycka dina flyers och affischer så att de på bästa sätt fångar din potentiella kunds intresse, mer om det kan du läsa under fliken grafisk design. Vi utgår från Stockholm men kan trycka affischer och flyers till dig oavsett var i Sverige ditt företag finns.

Har du några frågor?

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast!