Tryck årsredovisning och tidning

Har du behov av att trycka tidningar eller årsredovisningar? När företaget har behov av trycksaker med många sidor är det mer avancerat än att trycka upp brevpapper eller ett reklamblad.
Men letar du efter tryckeri till årsredovisning eller tryckeri till tidningar – då kan du sluta leta här. Vi erbjuder de flesta former av tryck som ditt företag kan ha behov av. Storlek, upplaga, klammer- eller limbindning är inget problem.
Att trycka tidning med professionellt resultat
Att trycka en tidning är inte helt olikt att trycka en årsredovisning. Det är ett större projekt än de små foldrarna och kräver genomtänkt utformning och priseffektiva lösningar.
När det gäller att trycka tidningar som exempelvis en kundtidning eller en föreningstidning är behoven än mer skiftande och vikten av ett flexibelt och kunnigt tryckeri än större. Är ni erfarna och vet exakt vad ni vill ha – då kan vi leverera det. Är ni oerfarna och osäkra på hur ni ska gå till väga – då hjälper vi er.

Tryck årsredovisning snabbt och enkelt

Att trycka upp en årsredovisning kan vara en utmaning. Det stora aktiebolaget vill gärna ha en årsredovisning som tydligt och attraktivt berättar för aktieägarna vad företaget uträttat under året. Den lilla föreningen vill ha något som billigt men tydligt informerar medlemmarna om årets verksamhet, innan styrelsen kan få ansvarsfrihet och kanske väljas om.
Behoven bakom att trycka en årsredovisning är väldigt olika och kräver ofta god kunskap i hur man utformar den på ett bra sätt. Gemensamt för alla som är i behov av att trycka sin årsredovisning är dock att det ofta är kort om tid. Det tar tid att sammanställa all information och när det arbetet är klart är det sällan lång tid kvar till årsmötet. Hos oss hittar du både kompetensen att trycka årsredovisningen på ett sätt som passar dina behov och förmågan att trycka den så den blir klar i tid.

Har du några frågor?

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast!