Share post on:

Panik inför höstens mässor? Lugn, vi hjälper dig!

by andreas
augusti 13, 2019

Vår och höst är mässornas säsong. Nu är många tillbaka efter härliga semestrar, fulla av energi, idéer och ambitioner. Men har ni kommit ihåg att planera för de mässor ni har framför er? Om svaret är nej så är du inte ensam, de allra flesta som ska ställa ut på höstens mässor ligger lite efter i planeringen. Det skapar en dominoeffekt vilket gör att även de som producerar mässmontrar och expomaterial får bråda tider med tighta deadlines.

Hos oss på Exponera.nu är det aldrig för sent och vi är mer än gärna med och hjälper till med allt från planering till levererade produkter. Oavsett vilken typ av jobb det gäller, om det är en helt ny monter eller bara komplettering av det ni redan har så hjälper vi till. Kanske vill ni prova något nytt på mässan för att sticka ut lite extra (läs gärna vårens artikel för inspiration), som reklammänniskor så bubblar det hela tiden nya idéer för hur våra kunder ska sticka ut och bli mässans vinnare.

Vi har verkligen allt ni kan tänkas behöva, roll-ups, kompletta mässmontrar, mässväggar, broschyrställ, belysning, festliga give-aways, visitkort, reklampennor, profilvatten och allt däremellan. Om det är något ni inte kan hitta på hemsidan så kan vi nästan alltid ta fram det.

För det bästa resultatet är det mest effektiva att slå oss en signal, vi fullkomligen älskar att planera mässor med våra kunder, gamla som nya.

Ert företag har trots allt spenderat en hel del pengar för en monterplats, självklart ska man då få ut mesta möjliga av den investeringen!

Så vänta inte! Ring oss redan idag på 08-654 74 90 eller mejla på info@duplotryck.se , så är halva resan till den perfekta mässmontern redan avklarad.

Med önskan om en fantastisk fortsättning på dagen!

//Gänget på Exponera

by andreas

Unika fars dag presenter 2021

Överraska din pappa med personliga fars dag presenter På söndag är det fars dag och dags för oss att fira våra pappor och bonuspappor. Varje år...

Liva upp fikapausen med våra nya produkter

På söndag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen vår kära kladdkakas dag! Det här firar vi givetvis med våra nya produkter med...

Designa din mugg själv – välj helt egna motiv, text eller foton

Gör som Duplotrycks nya VD - drick ditt morgonkaffe med din egen stil! Vad passar bättre än din helt egna mugg till kontoret eller morgonkaffet nu när hösten har...

20 % Rabatt
Fri frakt!
Kompispris, -50%
Almost!
10% Rabatt
Oooh..
Nästa Gång!
Välj en valfri mugg!
Almost!
Nope
5 % Rabatt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
close

Product has been added to cart

View Cart