HUR BESTÄLLER MAN FRÅN ETT TRYCKERI?

Det finns flera tillvägagångssätt hur man beställer från tryckeriet Duplotryck. De allra flesta beställningarna görs direkt via hemsidan och via vårt designverktyg, men då arbetet blir av den större volymen så hanteras din order via vår kundtjänst istället.

Duplotryck har ansträngt sig för att digitalisera det digitala tryckeriet i Stockholm för att göra det möjligt för dig som kund att snabbt kunna lägga en beställning på det du vill ha.

Det vanligaste flödet ser därför ut som sådan:

1. Surfa runt i vår e-handel och välj den produkt du anser passa ditt syfte bäst.

2. När du hittat din produkt, kolla noga igenom om något eventuellt tillval skall göras. Sen klickar du på “designa nu” för att lägga in din egna touch på produkten. Efter det anger du vilket antal du önskar och klickar på “lägg i varukorgen”.

3. Möjligheten att ladda upp en tryckfil ges i vårt designverktyg, vi tar emot följande filtyper jpg,pdf,png,ps,ai online. Vid beställning via kundtjänst så tänk på att alltid spara i färgprofilen CMYK samt spara den till den storlek du vill skriva ut filen i. Vill du ha tryck hela vägen ut i kanten, fyll då ut hela rutan i design motorn med det trycket som det ska vara.

4. Välj leverans och betalningsmetod. Via hemsidan erbjuder vi betalningsalternativ genom klarna. Vi har möjlighet att ta emot Swish-betalningar, kortbetalningar i tryckeriet i samband med avhämtning, faktura eller betala med kort direkt på webben.

5. Ordern är nu skickad till tryckeriet. Våra operatörer på plats kvalitétssäkrar alltid dokumentet innan print och är det några frågor kommer vi att höra av oss. Ibland upptäcker vi stavfel och hör även då av oss innan produktion – det är däremot inget ni kan ta för givet och vi friskriver oss allt ansvar kring tryck av det material ni lämnar.

Om du istället har ett stort jobb på gång eller en speciell förfrågan, hör av dig till:

08-654 74 90

info@duplotryck.se

Duplotryck, Kungsholmsgatan 19, 112 27, Stockholm.