Har du några frågor?

Vad händer om jag uppger fel information?

Om du har uppgett felaktig information så som adress, mejladress eller telefonnummer, kontakta vår kundtjänst direkt så kan vi se om vi kan ändra informationen i tid. Om detta påverkar leveransen av din order så är det du som kund som behöver stå för eventuella kostnader som kan uppstå.

Kan jag göra ändringar i min order efter köp?

Tyvärr kan vi inte göra ändringar i din beställning efter ett genomfört köp, vi kan inte heller lägga till eller ta bort produkter. Om ordern däremot inte skickats än kan vi makulera den, kontakta gärna oss genom att klicka här.

Kan jag ångra mitt köp?

Vill du ångra ett köp innan din order hunnit lämna vårt lager så ring oss omgående. Vi kan dock inte garantera att vi hinner åtgärda detta innan din beställning skickas, då vårt lager är mycket snabba i plock och pack. Har du lagt din beställning på helgen eller efter vår stängningstid är du varmt välkommen att skicka ett mail till oss, du hittar våra kontaktuppgifter här.

Hur vet jag att min order har blivit godkänt?

Du får en orderbekräftelse till mailadressen du angav vid köpet. Kika gärna i skräpposten också så mailet inte fastnar där. Har du inte fått någon kort efter att du gjort en order kan det betyda att något gått fel med ditt köp. Hör av dig till oss så hjälper vi till!

Vad ska jag göra om jag inte fått min order?

Om du inte har fått din order så rekommenderar vi dig först att kolla om du har uppgett rätt information till oss. Om du har uppgett rätt information så kontakta vår kundtjänst genom att klicka här så kommer vi hjälpa dig.

Om du har uppgett felaktig information så som adress, mejladress eller telefonnummer etc, kontakta vår kundtjänst direkt så att vi kan se om vi kan ändra informationen i tid. Om detta påverkar leveransen av din order så är det du som kund som behöver så för eventuella kostnader som kan uppstå.

Hur vet jag att min beställning kommit fram?

Så snart din order nått utlämningsstället skickas en avisering via SMS till det mobilnummer du angav vid beställning.

Hur lång tid tar leveransen?

Vår ordinarie leveranstid är normalt 3 – 5 arbetsdagar från beställningsdatum. Vår målsättning är att skicka ut dina produkter senast dagen efter att du gjort din beställning. Vänligen notera att en fördröjning på 1-2 dagar kan uppstå vid högt tryck hos fraktbolaget eller ett högre antal ordrar inkomna till vårt lager.

Vi försöker alltid jobba utifrån kundens bästa och ibland har vi en lägre leveranstid, vi kikar även på möjligheten att erbjuda expressleverans inom en snar framtid.

Vad kostar frakten?

Beroende på din beställnings storlek och vikt tillkommer en fraktkostnad. Men vår lägsta kostnad för frakt är 49kr.

Har jag rätt till att göra en retur?

När det gäller personliga beställningar eller egengjord design kan vi inte ta emot en retur, däremot kan vi åtgärda fel som uppstått vid produktionen. Däremot har du alltid rätt till en ångerrätt på uppemot 14 dagar på vårt ordinarie sortiment.

När kommer fakturan?

Har du valt att betala med Klarna faktura så kommer fakturan att skickas ut från Klarna till din email. Fakturan skickas i order ut samma dag som vi skickar din order från vårt lager, eller dagen efter. Har du valt att betala med Klarna Konto, vilket innebär avbetalning, skickar Klarna ut en faktura per post månaden efter. Du kan välja om du vill betala allt omgående eller vänta. Har du valt Klarna kampanj-betala i ”vald månad” skickas fakturan hem i brevlådan i slutet på den valda månaden. Om du har betalat med kort och behöver en faktura så kontakta oss genom att klicka här så skickar vi ut ett kvitto.

Kan jag ändra mitt betalsätt i efterhand?

Har du lämnat sidan som säger ”Tack för ditt köp!” så är köpet avslutat och då kan du tyvärr inte byta betalsätt. Vill du makulera din order och istället lägga en ny med rätt betalsätt så kontaktar du oss genom att klicka här.

Kan jag betala med kort?

Ja, du kan betala med VISA, Mastercard och American Express.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!