Share post on:

Exponera lanserar nytt affärsområde – Distribution

by andreas
september 12, 2019

Det har nu gått snart två arbetsveckor sedan förvärvet av tryckeriet på Kungsholmen och rutinerna börjar sakta men säkert att sätta sig. Vi är inte mindre entusiastiska över potentialen i förvärvet, tvärtom.

Omedelbart har nya idéer och affärsmöjligheter växt fram som är starkt kopplade till tryckeriet. Vi arbetar fokuserat mot kundnytta med devisen att det finns ingen anledning att utveckla något som det inte finns kundbehov av.

Den senaste tjänsten hos Exponera.nu är distribution av postala försändelser. Så vad betyder det i praktiken? Jo, att vi erbjuder våra kunder en tjänst där man enkelt kan skicka in ett grafiskt material som ska skickas ut, tillsammans med en lista på mottagare, så sköter vi resten och tillser att dokumentet distribueras till mottagarna.

Vår ambition är att våra kunder ska behöva lägga så lite energi som möjligt på sina utskick genom att låta Exponera ta hand om det administrativa och logistiken. Typiska exempel på användningsområde för tjänsten är bland annat:

Utskick av prospekt och memorandum till aktieägare vid företrädesemissioner
Utskick av årsredovisningar till aktieägare, föreningsmedlemmar etc.
Oadresserad direktreklam till utvalt geografiskt område
Utskick av kallelser till årsmöten, evenemang, bolagsstämma etc.
Utskick av inbjudningskort till högtider som bröllop, dop, födelsedagsfest mm
Utskick av erbjudanden till prospekterade mottagare
Utskick av uppdaterade produktkataloger

Bara fantasin sätter gränserna för vad som går att göra och Exponera sköter all logistik och produktion, från tryck av innehåll till kuvertering, adressering och distribution. Givetvis erbjuder vi alltid fasta priser på våra tjänster så våra kunder vet exakt vad varje jobb kommer att kosta.

Så tveka inte, kontakta oss idag på 08-654 74 90 eller på info@duplotryck.se , vi fullkomligt älskar att diskutera galna kampanjidéer och effektiva logistiklösningar.

by andreas

Unika fars dag presenter 2021

Överraska din pappa med personliga fars dag presenter På söndag är det fars dag och dags för oss att fira våra pappor och bonuspappor. Varje år...

Liva upp fikapausen med våra nya produkter

På söndag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen vår kära kladdkakas dag! Det här firar vi givetvis med våra nya produkter med...

Designa din mugg själv – välj helt egna motiv, text eller foton

Gör som Duplotrycks nya VD - drick ditt morgonkaffe med din egen stil! Vad passar bättre än din helt egna mugg till kontoret eller morgonkaffet nu när hösten har...

20 % Rabatt
Fri frakt!
Kompispris, -50%
Almost!
10% Rabatt
Oooh..
Nästa Gång!
Välj en valfri mugg!
Almost!
Nope
5 % Rabatt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
close

Product has been added to cart

View Cart