Share post on:

Exponera lanserar Corporate Kit – Professionella möten och konferenser

by andreas
augusti 27, 2019

Många företagare känner igen det. Årsstämma klockan 10.00 och hela företaget har lagt all sin kraft på att förbereda allt så att aktieägarna ska lämna stämman lika glada som när de kom. 09.54 en stackars VD, VD-sekreterare, Styrelseordförande eller IR-ansvarig springer som en yr tupp mellan mötesrummet och kopiatorn, skriver ut årsredovisningar, kopierar dagordningen etcetera, resultatet är oftast en hög med papper i knät på aktieägarna.

Känslan är allt annat än professionell, varken för mötesdeltagarna eller bolagsledningen, det här vill vi på Exponera råda bot på. Vi vill inte att företagets stora dag då visioner och resultat ska presenteras för aktieägare, ska börja med en oprofessionell känsla.

Exponera.nu lanserar därför ”Corporate Kit”, en pakettjänst som kan dimensioneras helt efter kundens behov, några exempel för vad som kan ingå till en årsstämma:

Snyggt designade, upptryckta årsredovisningar, även föreslagen dagordning kan läggas in – Ordning och reda
Penna med företagets logotyp – Tas med hem och ger företaget reklam även efter stämman
Anteckningsblock med företagets logotyp – Så att deltagarna kan anteckna viktiga beslut etc.
Profilvatten – Ett mycket propert sätt att presentera bolaget på och uppskattat av deltagarna

Vill man, så kan man givetvis bygga ut eller välja precis vad man vill ur Exponeras över 10 000 kvalitativa reklamprodukter. Givetvis kan vi också hjälpa till med att utforma och distribuera en snygg kallelse till stämman.

Exponera.nu kommer under hösten att lansera flera paket som riktar sig mot publika bolag som vill snäppa upp sin profil ett par steg. Exempelvis konferenspaket, roadshows och emissionserbjudanden.

Tanken är att kunden bara ska behöva berätta hur många deltagare man räknar med, så kommer vi överens om ett paket till attraktiva priser.

Ring oss på 08-654 74 90 eller mejla till info@duplotryck.se så berättar vi mer.

by andreas

Unika fars dag presenter 2021

Överraska din pappa med personliga fars dag presenter På söndag är det fars dag och dags för oss att fira våra pappor och bonuspappor. Varje år...

Liva upp fikapausen med våra nya produkter

På söndag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen vår kära kladdkakas dag! Det här firar vi givetvis med våra nya produkter med...

Designa din mugg själv – välj helt egna motiv, text eller foton

Gör som Duplotrycks nya VD - drick ditt morgonkaffe med din egen stil! Vad passar bättre än din helt egna mugg till kontoret eller morgonkaffet nu när hösten har...

20 % Rabatt
Fri frakt!
Kompispris, -50%
Almost!
10% Rabatt
Oooh..
Nästa Gång!
Välj en valfri mugg!
Almost!
Nope
5 % Rabatt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
close

Product has been added to cart

View Cart